بسم الله الرحمن الرحیم
1403/11/03
واپنا تحلیل 14 آبان 1403

ضرورت آسیب شناسی در ورزش باستانی

برای یافتن راه های توسعه و پیشرفت علمی و فیزیکی در هرزمینه بویژه ورزش، نیازمند پرداختن به امر آسیب و آسیب شناسی می باشد که بدون آن موفقیت چندانی حاصل نخواهد شد.

ضرورت  آسیب شناسی در ورزش باستانی

برای یافتن راه های توسعه و پیشرفت علمی و فیزیکی در هرزمینه بویژه ورزش، نیازمند پرداختن به امر آسیب و آسیب شناسی می باشد که بدون آن موفقیت چندانی حاصل نخواهد شد.

در واقع آسیب شناسی و ارائه‌ی راهکار، موتور محرک پیشرفت و توسعه محسوب می شود و حتی اگر نشانه های پیشرفت بدون پرداختن به آسیب ها و مبانی آسیب شناسی مشاهده شود آن پیشرفت مستمر و پایدارنخواهدبود و نمی تواند مسیر مطمئنی را طی کند. بنابراین آسیب شناسی خود یک مبنای توسعه است چرا که بکار بستن نتایج تحقیق های انجام شده در مورد آسیب شناسی در هرزمینه به بهبود راهکارها و روش های معمول درزمینه ی موردنظر منجر می شود.

عوامل موثر در شناخت آسیب ها در ورزش زورخانه ای

عوامل متعددی در شناخت آسیب ها درمورد ورزش زورخانه ای قابل بررسی است که ذکر همه ی آنها در این مختصر نمی گنجد با این حال می توان به سه بخش تقسیم نمود . 1- عوامل سخت افزاری 2- عوامل نرم افزاری 3- نیروی انسانی

در این شماره به عوامل نیروی انسانی خواهیم پرداخت که با دانش و تلاش و شایسته سالاری می تواند دو عوامل دیگر (سخت افزاری و نرم افزاری) را  به خدمت گرفته و طرح های دور از آسیب برداری را طراحی، تدوین واجرا نماید. بکار گرفتن افراد کارآمد و پیشنهاد همکاری در یک مجموعه ی کارگروهی و همچنین انتخاب و یا انتصاب فردی بعنوان مسئول و یا رییس در حوزه ی فعالیت، جذب نیروی انسانی محسوب می شود.

چگونگی برگزاری مجمع انتخاباتی هیات های ورزشی و انتخاب رییس هیات تحمیلی و سفارشی در یک مجمع انتخاباتی نمایشی، که رای دهندگان کاملاّ تحت تاثیر برگزارکنندگان عوامل مجمع می باشند شفاف ترین آسیب و ضربه ی مهلکی است برپیکره ی جامعه ی ورزش.

یک مسئول موفق، نگاهی کنجکاو و موشکاف به پدیده های پیرامون خود بایدداشته باشد و نسبت به آنچه در پیرامونش می گذرد حساس باشد و ذهنی پویا و پرسشگر داشته باشد و آسیب ها را بشناسد و همچنین بایستی برای انجام امورات بطورموفقیت آمیز از روش های علمی و پذیرفته شده استفاده نماید که نیاز به مهارتهای لازم ازقبیل یافتن منابع اطلاعاتی ضروری با بکارگیری از کارشناسان متعهد و مجرب دارد . شناخت مشکلات و آسیب ها ، یکی از اولین فعالیتهایی است که درتحول سازمانی انجام می گیرد در واقع آسیب شناسی به شیوه ای قانونمند و بخشی جداناپذیراز روش شناسی به تحول سازمانی اعتبار می بخشد وقتی فردی خارج ازبدنه ی یک تشکیلات بعنوان مدیر که هیچ نوع شناختی از آسیب ها ندارد و توان ارائه ی راهکارنداشته باشد و روش های بکارگیری از نیروهای کارآمد را بلد نباشد وحضور جدی و مستمر نسبت به حیطه ی وظایف از خود نشان ندهد  ، پیشرفت ها به پسرفت تبدیل شده و روش های سنتی جایگزین سبک های نو می گردد و ماحصل آن بمانند درگِل فرو رفتن و بدترازآن اینکه، دیگر ناتوان بودن از رهایی و نجات یافتن از آن می باشد.

محمد سقایی

 

 

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: