همزمان با سالگرد انقلاب اسلامی دستاوردهای مختلف ورزشی مورد بررسی قرار گرفت. از نکات قابل تامل در این موضوع که از سوی مسولین فدراسیون های ورزشی عنوان شد اتفاقات و دستاوردهای چند سال اخیر در حوزه کلان ورزش قهرمانی
همزمان با سالگرد انقلاب اسلامی دستاوردهای مختلف ورزشی مورد بررسی قرار گرفت. از نکات قابل تامل در این موضوع که از سوی مسولین فدراسیون های ورزشی عنوان شد اتفاقات و دستاوردهای چند سال اخیر در حوزه کلان ورزش قهرمانی
همزمان با سالگرد انقلاب اسلامی دستاوردهای مختلف ورزشی مورد بررسی قرار گرفت. از نکات قابل تامل در این موضوع که از سوی مسولین فدراسیون های ورزشی عنوان شد اتفاقات و دستاوردهای چند سال اخیر در حوزه کلان ورزش قهرمانی المپیک، پارالمپیک، بانوان همگانی فرهنگی و همچنین تشکیل کمیته مردمی دستاوردهای انقلاب برای شکل گیری و احیای بهتر ورزش به شکل مطلوب و مناسب در کشور بود حال با توجه به راه اندازی کمیته مردمی دستاوردهای انقلاب در سطح کلان ورزش کشور در نگاهی جامع کامل و گسترده و بسیار کلان به ورزش در می یابیم پتانسیل بالقوه و ظرفیت های قابل توجهی در کشور وجود دارد.
تیم های ملی مطرح فوتبال و دیگر رشته های ورزشی افتخار آفرینی و کسب چندین مدال باارزش در مسابقات المپیک و پاراالمپیک؛ واگذاری میزبانی رقابت های باشگاه های جهان در کشتی و مهمتر از همه حضور جوانان و تماشاگران مشتاق و علاقمند با ظرفیت های بسیار بالا در ورزش وجود دارد که در انتظار حمایت و پشتیبانی هستند و در عین حال وظیفه متولیان این کمیته را سنگین تر می کند. همچنین با نگاهی اجمالی به دستاوردهای کلان ورزش کشور به این موضوع می توان اشاره داشت که تعداد فدراسیون های پس از انقلاب از 20 به 51 فدراسیون رسیده و 33 فدراسیون هم المپیکی شده اند. ایجاد رسمی کمیته ملی المپیک و رشد 300 درصدی آن توجه ویژه به ورزش جانبازان و معلولین کسب مدال در میادین ورزشی، افزایش 20 برابری ورزش بانوان تنها از 5 کمیته ورزشی به 143 رشته ورزشی که تا کنون مدال کسب کرده اند، تنها گوشه ای از تلاش دستاوردهای انقلاب در حوزه ورزش است.
سال هاست که ورزش حرفه ای در ایران با ساختار فعلی اداره می شود با تکیه براین ساختار طی سالیان متمادی در رقابت های آسیایی، جهانی و المپیک حاضر شدیم و به توفیقات و ناکامی هایی دست یافتیم. البته این مطلب در پی انتقاد و یا تعریف و تمجید از روش و ساختار اداره ورزش کشور نیست، بلکه تاملی است به موضوع اخلاق مداری در ورزش در جهان. امروز با پیشرفت علم و صنعت به نظر می رسد اخلاق گامی به عقب می نهد. انسان ها از کمبود اخلاق رنج می برند هر کس می داند که اخلاق مفید است و به آن نیاز دارد اما بنابر قاعده همرنگ جماعت شدن کار خاصی انجام نمی دهد. باید توجه داشت ما مسلمانان شخصیتی داریم که برترین مردم و عصاره ی عالم خلقت و معرفت آفرینش هستیم پس در این دنیای مادیات و فاقد اخلاق توجه ویژه کاربردی و کارشناسی به موضوع اخلاق مداری که حلقه مفقوده ورزش کشور می باشد بعنوان میراث ماندگار می تواند ما تشنه کامان را سیراب نموده و به سر منزل مقصود برساند.