زیارت اربعین حسینی در حسینیه امام خمینی توسط هیئت های دانشجویی قرائت شد.
زیارت اربعین حسینی در حسینیه امام خمینی توسط هیئت های دانشجویی قرائت شد.
در همزمانی با اربعین شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) و یاران باوفای ایشان، مراسم باشکوه عزاداری هیئتهای دانشجویی از سراسر کشور در فضایی سرشار از معنویت و شور حسینی برگزار شد. این مراسم در پیشگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی)، صبح روز یکشنبه، چهارم شهریورماه ۱۴۰۳، در حسینیهی امام خمینی (رحمهالله علیه) برگزار شد و جمع کثیری از دانشجویان مؤمن و انقلابی با حضور خالصانهی خود، ارادت و عشق خویش به حضرت سیدالشهدا (علیهالسلام) را ابراز کردند.در این مراسم معنوی، ابتدا زیارت اربعین با صوتی دلنشین و در فضایی آکنده از ذکر و دعا قرائت شد. این زیارت که یکی از مهمترین اعمال روز اربعین به شمار میرود، بار دیگر عمق پیوند قلبی جامعهی دانشجویی با فرهنگ عاشورا و ارزشهای والای نهضت حسینی را به نمایش گذاشت.
پس از قرائت زیارت اربعین، سخنرانی و مرثیهسرایی مداحان اهلبیت عصمت و طهارت (علیهمالسلام)، فضای مراسم را به اوج شور و معنویت رساند. دانشجویان حاضر، با چشمانی اشکبار و دلهایی پر از محبت به اهلبیت (علیهمالسلام)، پیامهای حماسی و انسانساز قیام عاشورا را بازخوانی کردند و بار دیگر با آرمانهای انقلاب اسلامی و ولایت تجدید عهد کردند.
عزیزان من، جوانهای من شماها آن روزگار را ندیدید؛ خوشحال باشید که ندیدید ما دیدیم آن روزگار را؛ روزگار بدی بود، روزگار سختی بود، روزگار سیاهی بود روزگار یأس. بود انقلاب ورق را برگرداند انقلاب راه را باز کرد انقلاب به ما فرصت داد میتوانیم از این فرصت استفاده کنیم؛ شما میتوانید از این فرصت استفاده کنید میشود هم استفاده نکرد؛ اگر استفاده نکردیم خسران است؛ اگر استفاده کردیم فلاح است: قد أفلَحَ المُؤمِنون. ان شاء الله که موفق و مؤید باشید.
فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید اقدام یک وقت در آزمایشگاه است، یک وقت در کلاس درس است یک وقت داخل محیط دانشگاه است یک وقت در محیط اجتماعی ،است یک وقت در محیط سیاسی است، یک وقت در راه کربلا است، یک وقت در راه فلسطین است، یک وقت شعار برای اهداف عالیه ی اسلامی است. انقلاب اسلامی این راه را روی ما باز کرد.
جوانی تان را قدر بدانید؛ میدان وسیعی در مقابل شما است. ان شاء الله شصت سال ،دیگر هفتاد سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت؛ از این فرصت استفاده کنید؛ برای این فرصت طولانی برنامه ریزی کنید؛ برای اینکه برنامه ریزی تان درست از آب دربیاید فکر کنید؛ برای اینکه درست بتوانید فکر کنید با قرآن آشنا بشوید قرآن را بخوانید تأمل کنید از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمل کردند یاد بگیرید یاد گرفتن ننگ نیست افتخار است؛ همیشه باید یاد بگیریم تا آخر عمر باید یاد بگیریم.
کارزار میان جبهه ی حسینی و جبهه ی یزیدی تمام نشدنی است... «انّى سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم»؛ با هر کسی که در جبهه ی شما است، من خوبم؛ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم»، با هر کسی که با جبهه ی شما میجنگد میجنگم این جنگ آشکال مختلفی دارد: در دوران شمشیر و نیزه یک جور است در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست.
«حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» نباید فراموش بشود حَربٌ لِمَن حارَبَكُم همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن درست شناسایی کردن دقیق به هدف زدن است؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» این جوری است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر این جور فکر کردیم این جور شناسایی کردیم این جور همت کردیم زندگی معنا پیدا میکند زندگی هدف پیدا میکند پول لایق این نیست که هدف زندگی باشد؛ مقام و قدرت و موقعیتهای اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند. هدف زندگی بندگی است رسیدن به خدا .است راهش هم فقط همین است سلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَحَرْبٌ لِمَن حَارَبَكُم.
در زیارت عاشورا، شما به امام حسین (ع) عرض میکنید: یا اَبا عَبدِ اللهِ اِنّى سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم إِلَى يَوْمِ القِيامَةِ. «إِلَى يَومِ القيامة» یعنی چه؟ یعنی این کارزار میان جبهه ی حسینی و جبهه ی یزیدی تمام نشدنی است؛ این کارزار ادامه دارد... این جبهه ی حسینی است که در مقابله با ظلم فعّالیت میکند و جهاد .میکند نقطه ی مقابلش هم جبهه ی جور است جبهه ی ظلم است جبهه ی شکستن عهد الهی است.